Estem molt feliços per l’èxit i l’entusiasme del nostre primer Concert Benèfic. L’hi donem les gràcies a la ciutat de Roses per posar el teatre a la nostre disposició i ens inclinem davant dels músics maravellosos que van presentar un concert diví davant d’una sala ben plena. A més van seguir tocant pels convidats del After Concert. També volem donar les gràcies a tots els ajudants i patrocinadors que han fet possible aquest gran event. Estem emocionats!

Van ser exactament dos mesos i mig de treballs intensos per preparar aquest concert. Incomptables hores de proves, organització, reunions i canvis. Van haver-hi molts problemes entremig. Vam superar molts obstacles tornant-nos molt àgils i creatius per seguir el nostre camí. Això sí, vam trobar un munt d’amics nous, qui van ajudar a DC amb idees creatives. Gent activa, estructurada i ben organitzada. Resumint, d’una idea ha nascut una obra. Des del primer segón fins l’últim minut va ser un èxit, tot va funcionar i ens fa sentir bé saber que tot és per a una bona causa. Aporta beneficis pels nostres nens, qui necessiten l’ajuda urgentment.

 

Com que les imatges diuen més que les paraules, afegim un àlbum de fotos, encara que també volem donar noms, nombres i fets. Hi van assistir onze músics de renóm com el director del grup de teatro de Roses, Ignaci Tomàs, invertint molt de temps assajant i fent un viatge des de molt lluny: Carme Vilà (direcció), Isabel Vilà, Lito Iglesias, Ilona Schneider, Rusò Sala, Pilar Guarné, Feliu Gasull, Belén Cabanes, Herbert de Miranda i Jordi Rallo.

Cinc artistes van donar una de les seves obres: Anna Maria Constanseu Caussa, Engi Engelart, José Gerson, Xavi Mallol i Juanjo Viñuela.

la Empordà TV va fer reportatges per presentar la nostra ONG i el concert,

Ràdio Ona Vilamalla va fer el reportatge i ens va entrevistar,

la Càritas Roses va donar suport,

la Cooperativa Garriguella, el Grup Oliveda i el Forn Artesanal (de Roses) van donar vi i pastissos.

Els amics DC van preparar centenars de pastissos i pica-picas, van ajudar amb la presentació i realització, van publicitar, motivar i donar un cop de mà!

Es van recaudar 2.268€ amb aquest event. Vam gastar-ne 965€, llogant el piano, imprimit i dissenyant els pósters i el flyer, pagant gastos de viatjes, aliments i begudes ect… .Els beneficis es converteixen en material escolar. Rebem llistes de les escoles per saber quines coses són les més necessàries. Per a aconseguir la màxima eficiència treballem amb la Càritas de Roses.

Diez Céntimos va néixer a l’octubre de 2012 amb la idea de motivar a la gent per fer molt amb una mica d’esforç i ajudar a nens i joves de costat de casa que necessiten aquests actes de solidaritat urgentment. Aquest juliol de 2014, la idea s’ha convertit en un moviment; amplia el seu radi constantment i crida l’atenció de cada cop més gent. Això ens alegra inmensament. El moment després del concert és el moment abans del proper event. Volem augmentar els beneficis i per aquesta raó ja estem planejant la propera acció pel mes vinent. Us seguirem informant!

 

 

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

 

 

 
Ihre Spende unterstützt

unsere Arbeit.

La seva donació ajuda a

realitzar el nostre treball.

Tu donación ayuda a realizar

nuestro trabajo.

Your donation is vital to
realize our work.